Al 688 kaarten verkocht! 🍻

Vraag & Antwoord

MEEST GESTELDE VRAGEN

Met welk vervoer kan ik het beste naar het feest komen?

We hebben diverse buslijnen door de Hoekse Waard rijden. 

– Met de fiets fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenstallen we hebben er ruimvoldoende

– Met de Taxi, op de Kiss & Ride plaats kan je snel uit en instappen

– Met de auto, een parkeerplaats is voorhanden

Je kunt je ticket uitprinten, maar we kunnen jouw ticket ook vanaf je telefoon scannen! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke mogelijk geen internetverbinding hebt. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon.

Je parkeerticket moet je wel uitgeprint meenemen.

Bij de muntenkassa’s op het feest kan je munten halen waar je eten & drinken mee kunt halen op het feest. Je kan cash of met PIN betalen. Gekochte munten worden niet teruggenomen.

Ook is het mogelijk om met de Topr Wallet app te betalen.

De minimumleeftijd is 18 jaar. Breng een ID, Rijbewijs of Paspoort mee.

We hebben een parkeerplaats nabij het Brauhaus, volg de borden. Ook is er voldoende ruimte om je fiets dicht bij de ingang te parkeren. Word je gebracht of kom je met de Taxi? We hebben een heuse Kiss & Ride,  volg de borden.

Nee, we hebben een ruim aanbod eten en drinken voor je klaar staan. Eigen meegebrachte dranken en voedingsmiddelen mogen niet mee naar binnen.

Nee, als je het feest verlaat kunnen we je omwille van de veiligheid niet meer toelaten. Je kan wel binnen de afzetting een frisse neus halen of even een rustige plek opzoeken.

Gebruik je medicijnen die je gedurende de avond in moet nemen? Stuur dan een mailtje naar info@hoeksebierfest.com met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je hier bij de entree geen problemen zult ondervinden.

0